Jsme přímí výrobci a montujeme celoročně!

Dřevěná rámová houpačka na zahradu

Dřevěná rámová konstrukce pro houpačky

Houpačky jsou něčím, co doprovází každého z nás celý život. Od mládí, až po stáří. Když pomineme děti, které houpání milují, všichni si jistě rádi uděláme chvíli klidu, posadíme se a užíváme si pohupování sem a tam. Přesně takové možnosti přináší venkovní dřevěná houpačka na zahradu. Zapomeňte však na houpačku zavěšenou na starém stromě a dejte přednost modernímu výrobku, který toho přináší více než dost.

 

Dřevěná rámová houpačka

zahradni-houpacka-pro-deti  Drevena_ramova_houpacka_do_zahrady  Drevena_konstrukce_pro_detskou_houpacku

Je pravdou, že starým houpačkám na zahradě už odzvonilo. Většina lidí dnes sází na vzhled, originalitu a multifunkčnost. A přesně takové předpoklady splňuje rámová houpačka ze dřeva. Jestliže patříte k milovníkům dřeva, je tohle ideální volba právě pro vás. Zahradní dřevěná konstrukce nachází pestré využití, a to nejenom při houpání. Pojďme ale začít pěkně popořádku. V čem vyniká taková houpačka oproti konkurenčním produktům?

  • Důraz kladený na spojení jednoduchosti a elegantního vzhledu.
  • Ruční tesařská výroba a maximální preciznost zpracování.
  • Vysoká nosnost, která si poradí i se dvěma dospělými osobami.
  • Impregnace celého rámu s pozinkovanými patkami.

Kdo by si kdy pomyslel, že zahradní rámová konstrukce pro houpačku může vypadat skvěle? Pravdou je, že k tomu přispívá i výsledná povrchová úprava v podání ořechu. Ten se bude vyjímat na každé zahradě. A je jedno, zda rám použijete jako klasickou houpačku, konstrukci pro houpací síť nebo cokoliv jiného.

Detska_drevena_zapustna_houpacka  Prostorove_usporna_houpacka_na_zahradu  Drevene_konstrukce_na_zahrade

 

Multifunkční využití rámové houpačky ze dřeva

Masivní dřevo, ruční výroba a dlouhá životnost. To jsou předpoklady lákající určitě každého. Dřevěná houpačka do země ale nemusí sloužit pouze k houpání dětí. Až vám jednou povyrostou, můžete si na rám připevnit houpačku pro dospělé nebo dáte přednost houpacímu křeslu. To už bude jiný požitek při relaxaci, četbě či popíjení odpolední kávy. Při takovém pohupování si můžete i zdřímnout.

Dřevěná konstrukce na zahradu toho ale nabízí daleko více. Meze se v tomto směru nekladou. Záleží pouze na vaší fantazii a potřebách.

  • Rám může posloužit jako branka při hraní fotbalu s vašimi ratolestmi.
  • Konstrukci lze využít pro cvičení hned poté, co k ní připevníte gymnastické TRX kruhy.
  • Stačí malá úprava a z houpačky se rázem mohou stát oblíbené Ruské kuželky.
  • Při teplých letních večerech rám poslouží pro zavěšení filmového plátna.

Drevena_konstrukce_na_zahradu Drevena_ramova_zahradni_houpacka  Ramova_houpacka_ze_dreva

 

Jak vidno, zahradní dřevěná konstrukce, to je maximální funkčnost, variabilita a univerzálnost. Hrací prvek přinášející v prostředí zahrady spoustu vyžití.

Dřevěná rámová houpačka od A až do Z

Venkovní dřevěná houpačka na zahradu je českou záležitostí. To se týká prvotřídní výroby, kde je zaručena maximální kvalita zpracování. Dřevěná houpačka do země dokáže skoupit zábavní prvek s velice estetickou dominantou zahrady. Její luxusní provedení si získá pohledy všech návštěvníků, nejenom těch vašich.

Příjemná je také rychlost výroby zhruba do tří týdnů od objednání. A to nejlepší nakonec. Nemusíte se starat o samotnou montáž. Zahradní rámová konstrukce pro houpačku vám může být zhotovena od A až do Z. To znamená včetně montáže, kterou zahrnují výkopové práce. Díky profesionálnímu přístupu nemusíte mít starosti ani o trávník.

Moderní dřevěná houpačka do zahrady

Dejte přednost kvalitě, propracovanosti, nápaditosti a maximální funkčnosti. I rámová houpačka ze dřeva může být zajímavým doplňkem vašeho exteriéru. Investice, která se sebou přináší řadu příjemný vlastností prezentovaných výše. Zapomeňte na staré plastové houpačky a vydejte se cestou novodobého designu, dlouhé životnosti a originality. Taková je venkovní dřevěná houpačka na zahradu.

 

Houpacka_pro_deti_na_zahradu  Luxusni_drevena_houpacka  Drevena_konstrukce_pro_zaveseni_houpacek 

Dreveny_houpackovy_ram  Flera_drevena_houpacka  Ram_pro_houpadla

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz