Jsme přímí výrobci a montujeme celoročně!

Dřevěná dětská houpačka na zahradu

Dřevěná dětská houpačka na zahradu

Chcete udělat svým dětem radost a zároveň jim přinést zábavu v prostorách vaší zahrady? Pak jim pořiďte houpačku, z jejíhož zpracování a vzhledu budete nadšeni i vy sami. Zapomeňte na jakékoliv hobbymarketové nabídky a vydejte se cestou precizního zpracování, nápaditosti a nadčasového designu. Přesně v takovém duchu jsou u nás ručně vyráběny dřevěné houpačky Wudex.

Drevena_detska_houpacka  Detska_houpacka_drevena  Kosntrukce_na_houpaci_sit

  

Kvalitní zpracování hraje hlavní roli

Propracovanost i toho nejmenšího detailu. Tak nějak lze obecně charakterizovat naše dřevěné houpačky. Jednoduchost se zde pojí s důrazem kladeným i na ten nejmenší detail. Základem konstrukce jsou masivní hranoly o tloušťce 14 cm. Ty jsou spojeny tesařským spojem, tzn. na čep a dlab. Dřevěná houpačka jako celek působí bytelným dojmem a s nějakým povrzáváním si zde určitě nemusíte lámat hlavu.

Kvalita houpačky se promítá i do samotného uchycení. To je z důvodu dlouhodobé životnosti realizováno za pomoci pozinkovaných patek, do nichž je rám houpačky zadlabán. Pokud máte zájem, výjimkou není ani konstrukce do země. To vše včetně profesionální montáže, takže získáte záruku kvalitního výsledku. Dokonce i travní drny po výkopu jsou umístěny na své původní místo. Po realizaci bude terén stále stejný, jen vám do zahrady přibyde působivý prvek.

Zahradni_houpacka_flera  Houpaci_sit_a_houpacka  Houpacka_pro_deti_na_hriste

 

Design spojený s praktičností

Dřevěné houpačky jsou dodávány včetně třívrstvého odolného nátěru, který má nejčastěji odstín dubu. Výjimkou však nejsou ani jiné odstíny korespondující s vašimi prvky v exteriéru. Vzhled je ostatně jednou z velkých předností těchto houpaček. Ty se od těch standardních liší na první pohled. Luxusní provedení je zkrátka nepřehlédnutelné.

Tak neváhejte a investujte do houpačky, která stojí opravdu za to. Udělejte radost svým dětem, ale i sobě, protože tento prvek zahrady si hodně rychle zamilujete. Wudex je něco více než běžná houpačka.

bytelna_kovova_houpacka_na_hriste  Destke_houpacky_flera  Pekna_zahradni_houpacka

 Luxusni_drevena_houpacka_na_zahradu  Flera_houpacka  Workout_houpacka


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz